Skip to main content

Start uw
project

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle vragen, offerteaanvragen of om een afspraak te maken. Wij zijn hier om u te helpen en streven ernaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Ontdek hoe Dejonghe het verschil maakt in betrouwbare dienstverlening.


Formulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens

+32

Locatie

Details

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reviews

Y.C.

Elektriciteitswerken Dejonghe, waarbij de focus ligt op kwaliteit en oog voor detail Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project hebben ze bewezen dat ze hoogwaardige diensten leveren. Wat deze elektricien echt onderscheidt, is hun constante streven naar perfectie. Ze namen de tijd om elk aspect van de elektrische installatie zorgvuldig te overwegen en zorgden ervoor dat alles volgens de hoogste normen werd uitgevoerd. Geen detail werd over het hoofd gezien. Ik kan met een gerust hart Elektriciteitswerken Dejonghe aan iedereen aanbevelen.

M.D.

Top vakman heeft veel kennis en ervaring levert altijd kwaliteit af. Niets is te min voor hem hij gaat alle uitdagingen aan en komt altijd met correcte oplossingen!

N.G.

Super werk geleverd bij ons, raad en daad gekregen. Bedankt kenneth en co.

M.v.R.

zeer tevreden over het werk

L.M.

Kenneth is een kunstenaar met verlichting en een expert in domotica. Met zijn team zorgt hij voor tot in de puntjes afgewerkte elektriciteit in elk project. Out of the box en perfectionistisch passen helemaal bij hoe zij werken. En dat allemaal met kwalitatieve producten. Door uitvoerige besprekingen en mee te denken met hun klanten, zorgen ze voor een perfecte match met jouw interieur, stijl en wensen.

N.D.

Stipt, punctueel & komt zijn afspraken na. Vakman, een echte aanrader!

J.D.

Zo gepassioneerd bezig. Staat steeds klaar met raad en daad. Denkt mee om een praktische en mooie oplossing. Het zijn afgewerkte pareltjes. Chapeau met welke goesting en motivering je aan het werk bent.

K.B.

Fantastisch werk geleverd man. Zeer tevreden. En topservice. Vanaf nu men vaste elektricien.

M.M.

Een enthousiaste kerel die zijn vak kent! Snelle service en er is hem niets te veel. Een echte aanrader wanneer je een gepassioneerd en bekwaam elektricien zoekt!

D.M.

Deze vakman weet wat hij doet met zijn kennis en ervaring. Hij heeft onze woning voorzien van een totaal domotica systeem, meedenkend en meninggevend zijn we samen aan dit project gestart. Deze top kerel is graag creative bezig met zijn vak en staat geen uitdaging in de weg! Ook voor de verlichting in onze woning doen wij beroep op zijn professioneel advies en creativiteit! Is zeker een aanrader om mee samen aan de slag te gaan. Super bedankt.

T.V.

Zeer aangename samenwerking. Wij wensten een energiezuinig oplossing voor de verlichting in 1 van onze handelspanden. Kenneth begreep onze keuzes en kwam met een op maat gemaakte prijs/kwaliteit correcte oplossing. Ook voor enkele andere werken hebben wij reeds al gebruik gemaakt van zijn diensten, zonder spijt. Van A tot Z Kwaliteit geleverd. Raad ik zonder twijfel aan.

J.C-V.

Topkwaliteit door een vakman en altijd stipt volgens afspraak! Super tevreden!

B.B.

Zeker een aanrader! Kenneth is een krak in zijn vak.

M.D.

Top service en vriendelijk.

A.D.

Nadat ik een huis gekocht had zag ik dat de elektriciteit niet inorde was. Na contact op te nemen met Kenneth kwam hij al vrijwel onmiddelijk een bezoekje plegen om te kijken wat er moest gebeuren. In een mum van tijd had hij de problemen opgelost en een plan getekend! Zodus kon ik een week na de koop van mijn huis al een herkeuring aanvragen, waar het huis direct voor geslaagd is! Dit was allemaal voor een zeer schappelijke prijs!