Skip to main content

Illuminate
your world

Over ons

Ons doel is om technisch sterke en mooie interieurs af te leveren aan onze klanten. Wij hechten veel belang aan de verlichting, waar we volledig vrijblijvend advies geven met een ingetekend plan.

In combinatie met domotica zorgen we voor een comfortabele woning.

Ons elektriciteitsinstallatiebedrijf is zowel in B2B- als B2C-markten actief.


Landelijk, modern of tijdloos.

We zijn toegewijd aan nauwkeurigheid en vakmanschap in alles wat we doen, en gebruiken onze expertise om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen en domoticasystemen te leveren die esthetiek en technologische innovatie harmonieus combineren.

Ons doel is om ruimtes te transformeren in inspirerende omgevingen die niet alleen het oog verlichten, maar ook het leven vereenvoudigen en verrijken.

Wij staan voor

01.
Eerlijke, Volledige, Transparante Communicatie

Dit houdt in dat we streven naar open en duidelijke communicatie met al onze belanghebbenden, inclusief leveranciers, medewerkers en klanten. We benadrukken het delen van zowel wat we weten als wat we niet weten, met als doel de klant te ontzorgen door betrouwbaarheid te bieden en onszelf te laten ontzorgen door onze leveranciers. We beloven ook "Doe wat je zegt en zeg wat je doet" na te leven als de kern van onze communicatieve integriteit.

Voorbeelden:

 1. Klantgerichte Informatie: Wanneer we een project met een klant aangaan, communiceren we duidelijk over de verwachte kosten, de projectplanning en eventuele uitdagingen die zich kunnen voordoen. Als er onverwachte complicaties optreden, brengen we de klant onmiddellijk op de hoogte en werken we samen aan oplossingen. Dit creëert vertrouwen en zorgt voor tevredenheid bij onze B2B- en B2C-klanten.
 2. Transparante Offertes: Bij het uitbrengen van offertes voor installatieprojecten specificeren we duidelijk de benodigde materialen, arbeidstijd en kosten. We vermijden verborgen kosten en verrassingen om ervoor te zorgen dat klanten weten wat ze kunnen verwachten.
 3. Leveranciersrelaties: We handhaven open communicatie met onze leveranciers over onze behoeften, kwaliteitsvereisten en levertijden. Dit stelt ons in staat om soepele toeleveringsketens te behouden en onze projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.
 4. Medewerkersbetrokkenheid: In onze organisatie moedigen we medewerkers aan om hun zorgen, ideeën en feedback te delen. We erkennen dat eerlijke communicatie van medewerkers essentieel is voor continue verbetering en het creëren van een positieve werkomgeving.
 5. Duurzaamheidsinspanningen: We communiceren transparant over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, inclusief onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en het gebruik van groene technologieën in onze installaties.

Door het naleven van deze cultuurwaarde van eerlijke, volledige, transparante communicatie, streven we ernaar om relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen, tevredenheid bij klanten te vergroten en ons te onderscheiden als een betrouwbare partner in zowel de B2B- als de B2C-markten.

02.
Betrouwbaarheid in Geleverd Werk

Dit betekent dat we ons inzetten om al ons installatiewerk uit te voeren volgens de hoogste normen en met een strikte focus op kwaliteit en precisie. We vertrouwen op uitgebreide testprocedures na voltooiing om ervoor te zorgen dat elk project aan de verwachtingen voldoet en dat onze klanten geen onaangename verrassingen tegenkomen.

Voorbeelden:

 1. Strikte Conformiteit aan Normen: Onze installatieteams werken volgens de geldende elektrische normen en voorschriften, zoals de ISO….., om ervoor te zorgen dat alle elektrische installaties aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen voldoen.
 2. Grondige Inspecties en Tests: Na de voltooiing van elk installatieproject voeren we uitgebreide inspecties en tests uit om ervoor te zorgen dat alle componenten correct functioneren en dat er geen verborgen gebreken zijn. Dit omvat het testen van circuits, beveiligingsmechanismen en het verifiëren van de veiligheid van de installatie.
 3. Eerlijke Oplevering aan Klanten: Voordat we een project als voltooid beschouwen, lopen we samen met de klant de installatie door en leggen we de resultaten van onze tests uit. We bieden klanten gedetailleerde rapporten en certificaten om te bevestigen dat het werk volgens de hoogste normen is uitgevoerd.
 4. Constante Bijscholing: Onze medewerkers ondergaan voortdurende opleiding en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en normen in de elektrische sector. Dit zorgt ervoor dat ze altijd in staat zijn om betrouwbaar werk te leveren.
 5. Klanttevredenheidsonderzoek: We vragen regelmatig feedback van onze klanten na voltooiing van projecten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met het geleverde werk en om eventuele zorgen of problemen snel op te lossen.

Door het naleven van deze cultuurwaarde van betrouwbaarheid in geleverd werk, streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden, vertrouwen op te bouwen en een reputatie op te bouwen als een betrouwbare en hoogwaardige elektriciteitsinstallateur in zowel de B2B- als de B2C-markt. We geloven dat dit de sleutel is tot langdurige relaties en succes in onze sector.

03.
Ambitie om te Groeien en Verantwoordelijkheidsgevoel

Dit betekent dat zowel de eigenaar als alle medewerkers gedreven zijn om voortdurend te streven naar groei en verbetering. We leggen de nadruk op discipline, initiatief nemen, en zelfstandig werken volgens de normen die zijn vastgesteld door de bedrijfsleider. We omarmen uitdagingen als kansen en zijn toegewijd aan het vinden van creatieve en exclusieve oplossingen om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Voorbeelden:

 1. Proactieve Groeiambitie: Ons bedrijf streeft voortdurend naar groei en uitbreiding. Dit kan zich vertalen in het aantrekken van nieuwe klanten, het ontwikkelen van nieuwe diensten, of het betreden van nieuwe marktsegmenten. Medewerkers worden aangemoedigd om nieuwe kansen te identificeren en deze met het management te bespreken.
 2. Verantwoordelijkheidsgevoel: Iedereen binnen ons team voelt zich verantwoordelijk voor het succes van ons bedrijf. Medewerkers begrijpen dat hun werk van invloed is op de reputatie en de groei van het bedrijf, en ze nemen hun verantwoordelijkheden serieus.
 3. Initiatief en Zelfstandigheid: Onze medewerkers worden aangemoedigd om initiatief te nemen en zelfstandig te werken. Ze hebben de vrijheid om beslissingen te nemen binnen de vastgestelde richtlijnen en normen. Dit stimuleert eigenaarschap en efficiëntie.
 4. Uitdagingen als Kansen: In plaats van uitdagingen te zien als obstakels, beschouwen we ze als kansen om te groeien en te innoveren. We zoeken naar unieke oplossingen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen, zelfs als dit betekent dat we maatwerkinstallaties moeten ontwerpen.
 5. Klantgericht Denken: We begrijpen dat klanttevredenheid de sleutel is tot ons succes. Daarom streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door op maat gemaakte oplossingen te bieden die hun specifieke behoeften en doelen weerspiegelen.

Om deze cultuurwaarde het beste te belichamen, moedigen we regelmatig communicatie en samenwerking aan tussen medewerkers, inclusief het delen van ideeën en suggesties voor verbetering. We investeren ook in opleiding en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze teams voortdurend groeien en hun capaciteiten blijven ontwikkelen. Deze aanpak zal helpen om onze groeiambities te realiseren en onze reputatie als betrouwbare, innovatieve elektriciteitsinstallateur te versterken.

04.
Elementaire Beleefdheid, Respect en Positiviteit

Dit betekent dat zowel de bedrijfsleider als alle medewerkers zich verplichten tot een gedrag dat gekenmerkt wordt door hoffelijkheid en respect, vooral in interacties met klanten. We begroeten klanten altijd met respect, handelen professioneel en vermijden ongepaste humor. De loyaliteit tussen medewerkers en de bedrijfsleider is wederzijds, en we streven ernaar om altijd optimistisch, goedgezind en energiek te zijn, om positiviteit uit te stralen naar zowel collega's als klanten.

Voorbeelden:

 1. Hoffelijke Klantinteracties: Wanneer onze medewerkers bij een klant aankomen, begroeten ze de klant met vriendelijkheid en respect. Ze stellen zichzelf voor en leggen duidelijk uit welk werk ze gaan uitvoeren. Ze luisteren naar eventuele zorgen of vragen van de klant en bieden professioneel advies.
 2. Professionele Uitstraling: Onze medewerkers dragen gepaste werkkleding en zien er verzorgd uit. Dit draagt bij aan het professionele imago van ons bedrijf en weerspiegelt ons respect voor de klant en het werk dat we uitvoeren.
 3. Respectvolle Taal en Gedrag: We vermijden grappen of opmerkingen die als ongepast of kwetsend kunnen worden beschouwd. We communiceren altijd respectvol, ongeacht de situatie.
 4. Loyaliteit en Vertrouwen: Er heerst een gevoel van loyaliteit tussen medewerkers en de bedrijfsleider, gebaseerd op respect en vertrouwen. Dit vertaalt zich in een hechte en productieve werkomgeving.
 5. Positieve Houding: We streven ernaar om altijd optimistisch, vriendelijk en energiek te zijn, zowel intern als extern. Dit creëert een prettige sfeer in ons bedrijf en verbetert de klantbeleving.

Om deze cultuurwaarde effectief te implementeren, raden we aan om:

 • Regelmatige training en bewustwordingssessies te organiseren om het belang van elementaire beleefdheid, respect en positiviteit te benadrukken.
 • Feedbackmechanismen in te stellen waar medewerkers suggesties kunnen doen en zorgen kunnen uiten over de bedrijfscultuur.
 • Positiviteit en vriendelijkheid te belonen en te erkennen binnen het team, bijvoorbeeld door middel van prijzen of erkenning tijdens vergaderingen.
 • Voorbeeldgedrag te tonen, zowel door de bedrijfsleider als door leidinggevenden, om de normen van beleefdheid en respect te vestigen en te handhaven.

Door deze cultuurwaarde na te leven, zullen klanten niet alleen tevreden zijn met het geleverde werk, maar zullen ze ook een positieve indruk krijgen van uw bedrijf als geheel, wat kan bijdragen aan herhaalde zaken en mond-tot-mondreclame.


Multimedia