Skip to main content

Illuminate
Automate
Inspire

Inspiratie

Slimme verlichting biedt u de mogelijkheid om de verlichting in uw huis te regelen via smartphones, tablets of spraakassistentie. Dit voegt een laag van gemak en personalisatie toe. Met slimme verlichting creëert u sferen die passen bij verschillende momenten van de dag of bij specifieke activiteiten. Ook kunt u geautomatiseerde scenario's instellen voor bijvoorbeeld het ontwaken of het welterusten gaan.

Via nieuwe cursussen en certifcaten verdiepen wij ons in alles wat te maken heeft met domotica en verlichting.


Creativiteit

In het hart van onze elektricienszaak ligt een vonk van creativiteit, een vlam die wordt gevoed door onze gezamenlijke inspiratie en vakmanschap. Wij, bij Dejonghe, zijn niet zomaar elektriciens; we zijn innovators, gedreven door de passie om woningen en bedrijfsruimtes te transformeren met verlichting en automatisatie die niet alleen functioneel zijn, maar ook inspirerend. Ons team bestaat uit vakmensen die elkaar continu uitdagen om grenzen te verleggen, om concepten te bedenken die verder gaan dan het conventionele.

Elk project dat we aanpakken, is een nieuw canvas waarop we onze creativiteit loslaten, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met een esthetisch gevoel dat uniek is in onze branche. Of het nu gaat om een sfeervol verlichte woonkamer, een geautomatiseerd kantoor dat efficiency ademt, of een slimme thuisomgeving die naadloos reageert op de behoeften van haar bewoners; onze projecten zijn het toonbeeld van innovatie en inspiratie.


Vertel uw verhaal

Bij Dejonghe streven we ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. We geloven dat elk licht en elk geautomatiseerd element een verhaal vertelt, uw verhaal. En samen met u willen we dat verhaal tot leven brengen, in elke hoek van uw ruimte. Laat ons uw ruimte niet alleen verlichten, maar ook verrijken met oplossingen die spreken tot de verbeelding.


KNX-Automatisering

Dit is een standaard voor huis- en gebouwautomatisering die de bewoners of zaakvoerders controle geeft over verschillende aspecten van hun huis of zaak, zoals verlichting, verwarming, ventilatie, beveiliging en multimedia. Het stelt bewoners of zaakvoerders in staat om hun omgeving te personaliseren en aan te passen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

KNX-systemen kunnen worden geprogrammeerd voor energie-efficiëntie, wat bijdraagt aan duurzaamheid, een belangrijk aspect voor de woning en zaak van de toekomst.